Waarom zou ik een Ninebot kopen

Waarom zou ik een Ninebot kopen? Als je jezelf deze vraag stelt dan heb je er ongetwijfeld al eens over nagedacht.

Anders was je niet ingeschreven op onze nieuwsbrief of was je überhaupt nooit op onze website gekomen. Er kunnen verschillende redenen voor zijn om een zelf balancerend transport systeem te kopen. Daar gaan we in dit artikel: Waarom zou ik een Ninebot kopen, op in. In het artikel Beroepsmatig een Ninebot of Segway kopen lees je meer over de toepassing en redenen waarom een Ninebot of Segway bij kan dragen aan je bedrijf.

Er zijn over het algemeen twee redenen om voor de aanschaf van een Ninebot Segway te kiezen.

  1. Je koopt er één omdat je het leuk vindt voor de fun of hobby
  2. Je koopt er één bedrijfsmatig ter ondersteuning van je werkzaamheden

  1. Een goede vraag: ‘Waarom zou ik een Ninebot kopen als ik het leuk vind?’

Waarom zou ik een Ninebot kopen

Probeer dit niet zelf

Bij de aanschaf voor fun en hobby is de prijs meestal doorslaggevend en kijkt men uitsluitend naar de portemonnee op korte termijn. Of dit wel verstandig is, moet je zelf beslissen. Ik wil je hierbij wat tips en ideeën geven.

Wat je, je moet afvragen:

Waarom zou ik een Ninebot kopenwaar gebruik ik het voor. Is het alleen voor de kids een speelgoedje dat waarschijnlijk binnen  6 tot 12 maanden in de kast of op marktplaats verdwijnt? Dan heb je dikwijls aan een Hoverboard voldoende. Kijk hierbij wel of deze van een betrouwbaar fabrikaat is. Ontploffingsgevaar is dan niet uit te sluiten. Zo’n Hoverboard kan je al kopen voor 300 tot 500 euro. Let er op dat deze zeer kleine wieltjes heeft en daardoor alleen geschikt voor op zeer gladde ondergrond zoals asfalt en beton. Ook mogen deze hoverboards niet op de openbare weg gebruikt worden. Ze zijn grappig en leuk (voor even) maar ze zijn niet meer dan een hype.

Duurder maar bedrijfszekerder en niet aan hypes onderhevig zijn de Ninebot en de Segway

Waarom zou ik een Ninebot kopen 2Met de Ninebot Segway beleef je het avontuur heel anders. Hoe langer je op ze rijdt, des te meer ga je ze gebruiken. De Ninebot en de Segway zijn een stuk groter en robuuster dan een hoverboard waardoor je een stuk stabieler staat en betrouwbaarder rijdt. Door de grotere wielen kun je over elk type ondergrond rijden tot en met ruwere terreinen.

Met een hoverboard mag je niet op de openbare weg rijden

Ninebot Segway op de openbare weg en in de natuur

Met de Ninebot Segway kom je op plaatsen waar een auto, motor of fiets minder snel kan komen. Met 15 tot 20 km p/u ga je al vlot 4 tot 5 keer sneller dan lopen. Je mag er mee op de openbare weg waar de fiets ook mag rijden. Wij zijn er mee over mountainbike banen en allerlei kronkelige bospaden gereden. Veel relaxter dan op de fiets. Hoe vaker je deze machines gebruikt des te handiger wordt je er mee.

Kniebesturing

Waarom zal ik een Ninebot kopen kniebesturing 3De Ninebot heeft ook een zelf balancerende tweewieler met kniebesturing. Eigenlijk twee, maar daarover later meer. Erg handig als je de handen vrij wil houden om foto’s of (Youtube) films te maken onderweg of voor je bedrijf. Of als je als tourgids iets wil uitleggen aan je mede avonturiers in je groep. Ook bij een Ninebot Mini Pro heb je de kniebesturing snel onder controle. Gewoon stil en rechtop op het bord gaan staan. Net zo ontspannen als dat je over straat loopt of staat te praten. De Ninebot, na een korte training, doet wat jij wil…

Actieradius van 30 tot 40 km

De Ninebot prijzen en die van de Segway zijn weliswaar duurder dan de hierboven besproken hoverboards. Maar daar staat tegenover dat deze zichzelf al bewezen hebben en door iedereen, overal te gebruiken zijn. Met een actieradius van 30 tot 40 km kun je een aardig ommetje maken. Er zelf boodschappen mee doen is een veel voorkomende toepassing. Je hebt altijd succes. Iedereen ziet je en zal zich de Ninebot desgevraagd altijd herinneren. En mooi alibi voor als Peter R. De V. langskomt.