Smartphone applicatie

Verbonden met de Ninedroid Smartphone applicatie.

Smartphone applicatie mobil_app01Gebruik de gratis beschikbare IOS / Androïde smartphone applicatie Ninedroid deze kun je instellen en aanpassen voor je Segway Ninebot Elite. Een echt dashboard in je zak met Ninebot batterijniveau, snelheid, afstand, in één oogopslag maak je gebruik van alle essentiële informatie.

Functieproblemen? de Smartphone applicatie vertelt wat er aan de hand is en geeft je een snelle oplossing van de problemen. Je hebt geen behoefte meer om de handleiding te lezen, Alles in een Ninedroid app.!

Aangepaste instellingen van uw Ninebot Elite.

Rijstijl (zacht / normaal / sport), verlichting, kleuren en LED-ringpatronen, sensor aanpassing, Bluetooth applicatie code, etc.

Gedetailleerde informatie zoeken voor de technische controle van je Ninebot is voorbij! Elk batterijniveau, snelheid en kilometerstand, gebruikte tijd, temperaturen, voltages, en alles, alles is direct toegankelijk.

Een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken interface op je smart Phone alle eigenschappen in een handomdraai te vinden! regelmatige updates (gemiddeld elke maand) update je Segway Ninebot Elite tot de Community Ninebot, vergelijk je prestaties met je vrienden en de rest van de wereld.

Smartphone applicatie ui-app