Segway Polo competitie

Is er een Segway Polo competitie in Flevoland?

Segway Polo competitie FlevolandSinds enkele jaren is er een nieuwe vorm van Polo spelen ontstaan. Al snel na de introductie van de Segway deed Segway Polo competitie zijn intrede, waarbij de Segway of Ninebot in plaats van de paarden gebruikt worden.

Sinds 2006 is er een wereldkampioenschap waarbij duitsland in 2015 de eerste plaats behaalde.

Polo met Segways

De spelregels van Segway Polo zijn nagenoeg hetzelfde als die voor het paarden Polo. Segway Polo wordt ook tijdens bedrijfsuitjes aangeboden als een van de activiteiten met de groep.

Wereldkampioenschap Segway Polo

De wereldkampioenschap Segway Polo heeft op 21 april 2015 plaatsgevonden. Teams uit Duitsland, Finland, Barbados en Engeland deden hieraan mee en Duitsland is de wereldkampioen Segway Polo 2015 geworden. Zou het niet geweldig zijn als Nederland ook in dit rijtje plaats neemt?

Is een Nederlandse Segway Polo competitie een droom?

In Nederland zijn er op dit moment nog niet voldoende officieel spelende teams om een Nederlandse competitie van deze nieuwe sport haalbaar maken. Maar in het geval dat er meerdere teams zijn waarmee een Nederlands kampioenschap gehouden kan worden wordt deze competitie zeker opgezet. Dan kan de Nederlands Kampioen Segway Polo met het wereldkampioenschap Segway Polo mee kan doen.

Wil je ook Segway Polo Flevoland in teamverband spelen?

ook een Segway Polo competitie FlevolandHeb je zin om Segway Polo in competitieverband te spelen?
Wil je je voor een nieuwe Segway Polo vereniging inzetten?
Heb je de ambitie om daarvoor een vereniging op te richten?

Ninebot–Segway Flevoland wil zich daarvoor volledig gaan inzetten.
Echter: zonder deelnemers is een team onmogelijk samen te stellen. Wil jij of ken je iemand die zou willen deelnemen aan een Segway Polo team? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier zodat wij bij voldoende belangstelling voor het nieuwe seizoen een team kunnen samenstellen.

Heb je (nog) geen Segway of Ninebot maar denk je er wel aan er ooit een te willen hebben? Dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen doen in de vorm van huren of leasen (de Hoverboard is vooralsnog niet toegestaan in competitieverband).

Komen wij met elkaar tot een eerste Flevolands Segway Polo team?

Neem snel contact op via info@ninebotflevoland.nl
Of bel naar:
Jaco Langeveld
06 15680923