Segway Ninebot verhuur

Segway Ninebot verhuur Flevoland Experiences

Segway Ninebot verhuur, organiseert binnen en buiten Flevoland, jouw Segway uitje in de vorm van een tour en / of workshop.
Ook komen wij naar jouw familie of vrienden feestje / partijtje.
Moet jij een bedrijfsfeest organiseren?
Met onze 3 verschillende machines zullen je gasten verrukt zijn.
Meestal komen wij met 2 instructeurs om van jouw feest een succes te maken.

Uitgebreide informatie over familie- en bedrijfsfeesten vindt je hier

Boergondiner + een Segway tour en/of workshop + een boerderij excursie.

Vier je bedrijfs- familie of vrienden dagje uit. Doe geweldige ervaringen op. Stap in het landelijk gebied aan de rand van Amsterdam Noord, in de sfeer van het boeren leven. Beleef jouw ontbijt, lunch of diner met een Segway workshop en Segway tour. Eventueel gecombineerd met een boerderij rondleiding.

Segway Ninebot verhuur boergondineren

3Xsagway

In de ambiance van een boeren schuur, is een restaurant gevestigd. Daarnaast is een geweldige ruimte gecreëerd om jouw festiviteiten te houden. Dichtbij Amstredam Noord is een uitstekende locatie om een Segway workshop te houden. Niet beïnvloed door weersomstandigheden gaan wij hier een parcours uitzetten. Op dit parcours gaat je de strijd aan met jouw collega’s. Wie op het parcours de minste pionnen raakt en er goed omheen gaat, en verder foutloos rijd is de winnaar. Het gaat niet om snelheid maar om behendigheid.

geïnteresseerd

button-4

Segway tour Enkhuizen.

Segway Ninebot verhuur organiseerd (alleen op afspraak) voor jou, een Segway tour door Enkhuizen. Te beginnen op de Oude gracht, bij Brasserie & Catering van Rensch. Hierbij komen we langs en gaan door pittoreske straatjes met oude gebouwen, afgewisseld met grachten. Sommige gebouwen zijn meer dan 300 jaar oud. Bekijk de prachtige gevels die soms ver naar voren over hellen.
We komen ook langs de Jachthavens, en de havens waar de boten naar o.a. Stavoren aanleggen. Let vooral op het oude stadshuis van Enkhuizen, het Snouck van Loosenpark, en de Waterpoort de oude Gouw.

Segway Ninebot verhuurWij gaan met maximaal 10 Segways door de oude stad Enkhuizen, nadat je een mini workshop hebt gevolgd, zodat we veiling aan de tour kunnen beginnen. Ben je met meer personen dan kunnen deze in groepen gesplitst worden, waardoor er groepjes ontstaan waarmee je meerdere activiteiten kunt doen. Bijvoorbeeld groep 1 gaat de Segway tour doen. Groep 2 maakt kan een rondvaart maken. En groep 3 gaat het Zuiderzeemuseum bezichtigen. Of wij houden een Segway workshop langs de Oude gracht.

geïnteresseerd?

button-4

Wij verzorgen verschillende workshops.

Segway op grotere evenementen

Heb jij een evenement met meerdere attracties? Wij kunnen een van die attracties zijn. alle bezoekers kunnen dan een paar rondjes rijden op een afgezet stuk terrein. dat kan overal zijn zoals parkeerplaats, plein of grasveld. er is altijd deskundige begeleiding bij die de deelnemers vertellen wat ze wel en vooral wat ze niet moeten doen. natuurlijk wordt hierbij het hele parcours sterk in de gaten gehouden.

Onderstaande video is in almere tijdens het BuitenFestival op 21 en 22 mei 2016 hier waren ongeveer 20 atracties te beleven waaronder deze Segway tour.

Inloop Workshop

Tijdens deze workshop kan iedereen deelnemen, en de Segway ervaren. Hierdoor is deze workshop uitstekend geschikt op evenementen die een dag of langer duren.
Onze instructeurs staan klaar om op een door jou aangewezen plek elke deelnemer te verwelkomen. En zullen zij er voor zorgen dat iedereen de Segway veilig kan uitproberen.
Deze Segway workshop is uitermate geschikt als één van de activiteiten die tijdens een evenement worden georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld ook aangeboden worden bij een zeskamp.

Doordat de Segway geen uitstoot geeft, zijn ze uitermate geschikt om binnen gebruikt te kunnen worden.

Basic Workshop

Onze instructeurs geven uitleg, en uw gasten leren rijden, en oefenen zelf even op een klein parcours dat wij uitzetten. Hierdoor ervaren, en krijgen jouw gasten een goed beeld hoe de Segway PT Ninebot of Oxboard werkt, en veilig gebruikt kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld aangeboden worden op kleinere evenementen zoals een open dag van uw bedrijf.

geïnteresseerd?

button-4

Segway rijden in spel vorm.

Deze Segway workshop heeft een extra spelsegment.

Onze instructeurs begeleiden de deelnemers. Pas als deze er klaar voor is mogen ze gaan oefenen op het parcours. Daarna gaan we de spanning opvoeren door er wedstrijd element aan toe te voegen. Wie zal de minste fouten maken (de minste pionnen raken en binnen de lijnen blijven). Daag je mede gasten uit, en ga de strijd aan: wie is het meest bedreven met het rijden op een Segway PT? Wie wordt de winnaar? Wie gaat er met een leuke prijs vandoor?

Al inclusive workshop

Alles er op en er aan zoals j dat wenst!
Segway Ninebot verhuur Segway PT’s, instructeurs, het spel vorm, een prijs voor de winnaar én versnaperingen.

Kortom, wij bieden een compleet workshop aan, met alles er op en er aan. Doe ervaring op met het rijden op een Segway PT door en om het parcours. Het is spannend, maar ook ontspannend, want behalve naar elkaar kijken en aan te moedigen, kan men zich ook tegoed doen aan bijvoorbeeld:

  • Ontbijt
  • Snacks
  • Lunch
  • Diner

Hiervoor hebben wij een zeer geschikte locatie in Amsterdam Noord (Ransdorp) waarbij een boerderij excursie tot de mogelijkheden behoort.

Wij leveren ook workshops op maat.

Heb jij een eigen idee om een workshop te vullen? Of combineren met andere activiteiten zoals een Segway workshop, afgewisseld met een brommer tour of een Segway workshop in combinatie met een ???? Alles is mogelijk in overleg met jou kunnen wij het voor jouw perfecte evenement op maat creëren.

geïnteresseerd

button-4