Open Dag Noordgastransport – avontuur

Een onvergetelijke belevenis tijdens de Open Dag Noordgastransport in Uithuizen (Groningen).

ENGIE Services op de Open Dag Noordgastransport

Met de Open Dag op zaterdag 23 april vierde Noordgastransport de opening van het nieuwe hoofdkantoor. Tijdens deze dag zijn de buurtbewoners, familie en vrienden van medewerkers en contractors uitgenodigd om tussen 11.00 en 17.00 uur te komen kijken. ENGIE Services heeft medewerking verleend aan deze open dag van één van haar klanten. Op uitnodiging van Engie Services mocht 3DP | Ninebot Segway Flevoland twee activiteiten verzorgen.

Bustour naar Gasdistributie-installatie

Met de bus kon iedereen de gasdistributie-installatie bekijken. Ondertussen waren er een aantal evenementen op het terrein georganiseerd. Daaronder onze 3D printer.

3D printer onderdeel van evenementen

Bij de 3D printer mogen bezoekers hun naam intypen. Deze naam wordt dan 1 tot 2 cm hoog in 3D uitgeprint. Vaak bleven de gasten wachten of zij gingen in de bus de gasdistributie-installatie bezichtigen om later terug te komen. Na 10 à 15 minuten kon hun 3D geprinte naam meegenomen worden. Vooral de kinderen waren hier verrukt over, maar ook volwassenen maakten hier gretig gebruik van.

Ruimte voor Ninebot

Naast de 3D printer beschikken wij ook over de Ninebot (Segway). Deze hebben we meegenomen met de verwachting dat er ruimte voor zou zijn. En dit klopte.
Met de 3D printer stonden we in een werkplaats, de buitenruimte ervoor was geasfalteerd voor vrachtwagens die daar ruim moeten kunnen draaien. Een ideale plek voor de Ninebot!

Ninebot uitproberen na instructie

Veel mensen hebben een rondje op de Ninebot gereden. Allemaal onder deskundige begeleiding! Pas nadat de begeleider, na een duidelijke instructie vindt dat ze zelfstandig met de Ninebot om kunnen gaan, mogen ze een rondje koersen. De belangstelling was net als bij de 3D printer groot.

Napraten tijdens BBQ

Na deze leuke belevenissen was er een barbecue waarbij de bezoekers gezellig konden napraten.

Ook Ninebot inzetten bij uw evenement?

Heeft u tijdens uw evenement ruimte om uw gasten/bezoekers een Segway-ervaring, onder deskundige instructie en begeleiding, te laten ervaren? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Dit kan zowel binnen als buiten!

Interesse? Vraag een offerte aan.