Wil je op stap met Ninebot of Segway?

Waarom wil je op stap met de Ninebot Elite of Segway PT?

De zelf balancerende tweewielers zoals o.a. de Ninebot en de Segway rijden je van A naar B. Een groot voordeel van deze tweewielers is dat je overal kunt komen. Bereik ook plekken waar geen auto kan komen, waar fietsen blijven steken en brommers en motoren te veel herrie maken. Of haal eenvoudig het stuur van Ninebot Elite af en neem je Ninebot mee in de achterbak van je auto en zoek de mooiste plekken om geruisloos te toeren en genieten.

Met een een Ninebot Elite of Segway PT beleef je iets buitengewoons. Wil je ervaren hoe dit rijdt? Meld je dan aan voor een proefrit!

op stap Ninebot Segway - met jongedame in het bos!Stadstour, dorpen- of natuurtocht maken?

Zoek mooie steden op en bezoek bijzondere plekken die te ver uit elkaar liggen om te lopen. Of Maak een mooie natuurtocht zonder dat je de natuur verstoort met de geluidloze Ninebot of Segway, en geniet van de omgeving.

Maak bijvoorbeeld een tocht waarbij je rijdt van dorp naar dorp. Zo zie je plaatsen waar je de naam nog nooit van gehoord hebt. Met een actieradius van 30 tot 40 km is dit makkelijk met een Ninebot Elite of Segway PT te doen.

Heb je ooit gehoord van Ransdorp, Zunderdorp en Holysloot? Prachtige dorpen ten noorden van Amsterdam. Neem in dat rijtje Durgerdam en Schellingwoude mee en je hebt het hele oostelijke deel van landelijk Noord Amsterdam gezien en beleefd!

Je ziet, je hoeft niet ver van de grote steden te gaan om sensationele plaatsen te ontdekken waarvan je het bestaan niet eens vermoedde.

Stap vandaag nog op. Maak nu een afspraak voor een proefrit.

profiteer nu

Bij aanschaf van een Ninebot Elite krijg je nu een set van twee Cargo’s cadeau!

op stap Ninebot Segway - CargoMet de Cargo’s neem je gemakkelijk bagage mee in mooie koffers of met een mandje die ook eenvoudig op de cargo te bevestigen is. De cargo kan per stuk ruim 20 kg dragen! Ruim voldoende voor een golfset of boodschappen. Post of kranten bezorgen wordt ook een stuk eenvoudiger en fysiek minder zwaar.

Door middel van deze Ninebot Cargo kunnen bijna alle Cargo accessoires van de Segway gemonteerd worden op de Ninebot zowel als op de Segway.

Heeft u al eerder contact met Ninebot Flevoland gehad? Vraag dan naar de specifieke aanbieding voor bestaande contacten.

profiteer nu3 GRATIS Extra’s bij aanschaf van een Ninebot of Segway…

    1. Een GRATIS proefrit  in Lelystad
      of in uw eigen omgeving, waarbij de kosten à € 125,00 worden teruggestort bij aanschaf van de Ninebot Elite+ of Segway PT.
    2. Bij de aanschaf van de Ninebot Elite: Twee Cargo’s t.w.v. € 175,00 GRATIS (Alleen bij Ninebot Flevoland).
    3. GRATIS een 1-uur durende workshop bij aanschaf van een Ninebot Elite+ of Segway PT.

Met onze speciale aanbieding kunt u de hele zomer genieten van dit opzienbarende vervoermiddel en krijgt u bij aanschaf de drie GRATIS extra’s!

Hoe maak je gebruik van de MIA/VAMIL fiscale regeling?

Maak gebruik van de speciale fiscale subsidies Mia/Vamil. Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).  Dit kan in het eerste jaar veel geld schelen.subsidieregeling

Deze aanbieding is slechts tijdelijk

Profiteer nu van dit aanbod geldig tot 30 mei 2016 en geniet deze zomer al van het gemak en het plezier met, van en op de Ninebot. De vele blijken van belangstelling onderweg krijgt u er vanzelf bij.

Bovenstaande aanbiedingen zijn alleen geldig bij aanschaf van de Ninebot of Segway bij Ninebot Segway Flevoland. Maak nu een proefrit en beleef zelf hoe deze wonderlijke apparaten de Ninebot Elite en de Segway PT uw bewegingen op natuurlijke wijze volgen.

Heeft u al een proefrit gemaakt? Fantastisch, profiteer dan direct van dit geweldige aanbod.

profiteer nu

Wilt u een ander wonderlijk apparaat? Zoals de Ninebot MiniPro of de Ninebot one?
Neem dan contact met ons op dan regelen wij een proefrit.