Ninebot mini pro Oxboard Hoverboard kopen

Wil jij een Ninebot mini pro Oxboard Hoverboard kopen.

Ninebot mini pro Oxboard Hoverboard kopenLaat je dan niet oplichten met een Ninebot mini pro Oxboard Hoverboard kopen. Door het grote aanbod van de Persoonlijk zelfstandig elektrisch aangedreven transportsystemen, worden vaak goedkope Hoverboards uit bijvoorbeeld China verkocht als zijnde een Segway, Ninebot of Oxboard. Zelfs sommige grote (online) winkelketens maken zich hieraan ook schuldig. Kijk uit wat je koopt. Die goedkope apparaten kunnen soms levensgevaarlijk zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat er een ontploft of gewoon in de brand vliegt. Kijk in ieder geval uit met machines die aangeboden worden van ver onder de € 400,-

Nog even dit:

Ninebot mini pro Oxboard Hoverboard kopen mini proBijna elk voertuig in Nederland heeft een type- en een merk naam, zoals een auto met als merknaam bijvoorbeeld VW. Of een fiets dat een Batavus kan zijn.

Met de Segway achtige is dit anders. In Nederland is er geen algemene naam voor deze apparaten, en worden alle merknamen willekeurig als type aangeduid. Segway, Ninebot en Oxboard zijn dergelijke namen. Deze worden vaak gebruikt als er een Hoverboard wordt bedoelt.

Segway, Ninebot en Oxboard zijn alle drie geregistreerde merknamen, en mogen eigenlijk niet door andere gebruikt worden.

Lees de verschillen: Ninebot MiniPro versus Oxboard

Garantie:

In Nederland is de garantie voor particulier gebruik, gewoon goed geregeld. Je hebt recht op de wettelijke garantie. Bij de zeer goedkope Hoverboards hoef je hiermee niet aan te komen. De verkoper zal soms proberen dat de garantie vervalt omdat het gebrek jouw eigen schuld is.

Laat je vooral niet ontmoedigen door bovenstaand. Er zijn ook zeer deugdelijke Segway achtige. Vaak zijn deze wat duurder maar daarvoor heb je dan ook veel meer. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een goede betrouwbare batterij en een deugdelijke garantie van meestal 2 jaar. En een goede en betrouwbare service.

Hoe herken ik een goed product?

Koop een van de drie merknamen zoals Segway, Ninebot en Oxboard.
Voor de kleinere apparaten heb je Ninebot mini Pro. Deze heeft knie besturing en is duidelijk groter dan de bekende Hoverboards. Daarnaast is er de Oxboard. Hiermee heb je een deugdelijk en goed Nederlands product. Als je ooit met de Oxboard voor garantie moet, dan kan je ook de fabrikant aanspreken. Deze is gewoon in Eindhoven gevestigd.

Koop een Hoverboard bij een fysiek adres waar je een proefrit kan maken. Zo weet je, en kan je zien wat je koopt. Bovendien kan je zo iemand makkelijker aanspreken als je problemen hebt. Ook niet onbelangrijk, kijk of een webwinkel een keurmerk heeft, waarmee je garantie makkelijker kan afdwingen.