Ninebot Mini Pro

Ninebot Mini Pro kopen

Met een Ninebot Mini Pro kopen heb je een uitstekende machine met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Met een Ninebot Mini Pro kopen krijg je het kleinere broertje van de Ninebot Elite. Zeer de moeite waard en met een zelf balancerend systeem waarmee je op weg wil.

Ninebot beleving

Niet alleen maar van A naar B rijden. Dat is goed voor beginners voor wie de Ninebot nog moet leren kennen. Maar als je hem eenmaal goed onder de knie hebt en precies weet hoe, en waarop hij reageert, dan begint het pas. Dan ga je avonturen beleven. Dan pak je niet meer de gewone weg. Dan ga je van de gangbare paden af en het ruigere terrein op. Hoe meer lef je hebt hoe ruiger het kan worden. Het ligt helemaal aan je zelf, niets moet alles mag. Wil je liever op de paden en wegen blijven en zo van alles zien en beluisteren (De Ninebot is vrij stil) dan kan dat natuurlijk, niemand die je een strobreed in de weg ligt. Ook dat is een Ninebot beleving.

fietscrossbanen

Zo rij ik regelmatig over de fietscrossbanen en wandelstruinroutes bij ons in de bossen. Hierbij moet ik goed anticiperen op de omgeving. Ligt er geen grote tak over het pad of hangt deze Juist niet te laag zodat ik een striem in je gezicht krijgt, moet ik net even langs een gat, of plek met te los zand, waar je omheen moet rijden. Het kan dan zomaar gebeuren dat er en omgewaaide boom over het pad ligt. Dan pak ik eenvoudig de Ninebot Mini Pro op en zet hem aan de andere kant van het obstakel weer neer. Ik stapt op en ga verder alsof er niets gebeurt is. Een Ninibot Mini Pro weegt slechts 13 kg en is makkenijk aan het element van de kniebesturing op te tillen.

Soms rij ik ook wel door het openveld wat ook verradelijk kan zijn door te diepe oneffenheden of een konijnenhol dat ik door het hoge gras net niet gezien heb. Ik kom vaak op plaatsen waar een (cross)fiets niet kan en mag komen.

Losse handen

Voor mij is de Ninebot een geweldig avontuur. Of ik nou in de stad, door het bos of door het openveld rijd. Elke keer is het een belevenis.  Ik hou mijn handen vrij om wat anders te kunnen doen dan sturen, zoals een selfie maken of gewoon foto’s, van de mooiste plekken, als ik aan het rijden ben. Zelfs film ik voor op YouTube of Facebook, wat uit eindelijk mooie plaatje oplevert.

ninebot mini pro kopen

Ninebot Mini Pro RDW keuring

Het is niet vanzelfsprekend dat je met zo’n voertuig de openbare weg op mag. Niet alle zelf balancerende voertuigen mogen dit. Je kan er zelfs een bekeuring voor krijgen als je een diender tegenkomt die precies weet waar het over gaat.

Verbaas je er over wat ambtenaren aan hun laars lappen en dus niet het goede voorbeeld geven

Meer informatie nodig vraag het hier

Elk gemotoriseerd voertuig dient een (type) keuring van het RDW te hebben. Als deze niet is verstrekt, mag je er niet mee op de openbare weg en mag deze niet als zodanig verkocht worden. Een bekeuring kan al snel € 180,00 of meer zijn.

De Ninebot Mini Pro heeft op dit moment nog geen RDW type goedkeuring. Al lijkt deze op de Ninebot elite die de keuring wel goed doorstaan heeft. De Mini Pro is toch een andere machine met mogelijk andere technieken. Segway Europa is aan het onderzoeken of er een Europese keuring afgegeven kan worden. Voordat dit zo is kan het nog wel even duren.

Wil je op de hoogte blijven van de Ninebot Mini Pro RDW keuring?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Jij bent dan als één van de eersten  op de hoogte van de keuring. Klik hier

Alternatief Ninebot Mini Pro kopen is de Ninebot Elite

Natuurlijk kan je wachten met een Ninebot Mini Pro kopen totdat de keuringen zijn afgerond en je op deze prachtmachine kunt rijden. Maar niemand weet hoe lang dit kan duren.
Als je niet wilt wachten is er een zeer goed alternatief voor een Ninebot Mini Pro, de Ninebot Elite. Deze is weliswaar duurder maar daarvoor heb je ook veel meer persoonlijk zelf balancerend transport systeem.

Voordelen van een Ninebot Elite ten opzichten van de Ninebot Mini Pro.

je zou de Ninebot Elite kunnen aanschaffen omdat deze ook uitgevoerd kan worden met kniebesturing. Dat is echter wel duurder dan de Ninebot Mini Pro. Dit is echter het enige nadeel ten opzichte van de vele voordelen. Een daarvan is dat je er nu al gebruik van kunt maken. wordt de Ninebot Elite bedrijfsmatig aangeschaft, profiteer van de subsidie Mia/Vamil regelingen en daarnaast nog het BTW-voordeel.

Er zijn nog meer voordelen aan de Ninebot Elite verbondenNinebot Mini Pro kopen

 • Het gebruiken van de subsidie Mia/Vamil regelingen en het btw voordeel maken de uiteindelijke aanschafprijs aanzienlijk aantrekkelijker.
 • De Ninebot Elite is veel stabieler en wat groter en zwaarder
 •  Het stuur is er in handomdraai af te halen. De Ninebot Elite weegt dan slechts 20 kg en is dus gemakkelijk in de auto te plaatsen en vervoeren.
 • Bij kniebesturing kun je deze makkelijk vervangen door een handstuur. Bij een Ninebot Mini Pro is een handstuur niet mogelijk.
 • Op ruwer terrein rijden gaat het rijden beter omdat de wielen wat groter zijn.
 • Op de Ninebot Elite is een les van ongeveer drie kwartier om veilig te kunnen rijden inclusief terwijl dat bij de Mini Pro niet het geval is.
 • De Ninebot Elite is wel door de RDW goedgekeurd en kan gewoon verzekerd worden voor gebruik op de openbare weg.

Nog meer voordelen

 • Op de Elite kan een bagagedrager geplaatst worden (deze is door ons ontwikkeld en  op voorraad). Daarop kan een fietsmandje geplaatst, zodat je wat spulletjes kan meenemen.
 • Op de Elite kun je het stuur wisselen waardoor je naderhand de Ninebot voor meerdere doeleinden kan gebruiken.
 • Het belangrijkste: je kunt gelijk aan de slag en hoeft niet op een of andere wetgeving te wachten.
 • De helling die de Ninebot kan rijden op berg, brug, helling of dijk is voor de Mini Pro tot 15 graden en de Elite tot 30 graden dus met de Elite meer bereik.
 • De maximale reisafstand is 30 tegen 40 km voor de Elite.
 • Als je in de toekomst groter wil, omdat je toch meer wil (voor je werk), dan wordt het toch de Elite. Dus dubbele kosten.
 • Bij ons kan je vrijblijvend een proefrit maken op de Ninebot Elite.
 • Of we komen de Ninebot bij je afleveren zodat we in jouw eigen omgeving samen een tourritje kunnen maken en jij de Ninebot Elite goed onder de knie krijgt.

Wil je ondanks dat alles toch de Ninebot mini Pro hebben? Gewoon omdat het cool is en waarmee je t.z.t. gewoon mee op de openbare weg mag.  Gewoon omdat je de ogen kan uitsteken bij je vrienden die zo’n suf klein ding hebben wat uiteindelijk een bekeuring kan opleveren van € 180,00?

ninebot mini pro kopen

Blijf op de hoogte van de Ninebot Mini Pro RDW keuring. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Je bent dan een van de eersten die op de hoogte is van de keuring. Klik hier