Ninebot Elite op de golfbaan

De Segway Ninebot Elite op de golfbaan

Ninebot Elite op de golfbaanJe golf trolley, caddy of golfkar als een innovatief en praktisch instrument. Met de  Ninebot Elite op de golfbaan is het je perfecte metgezel om je golfclubs te vervoeren zo kan je de volgende hole met stijl en elegantie bereiken!

Rustig en respectvol voor het milieu, zal de Segway Ninebot Elite je van de frisse lucht op de grote open golfbaan laten genieten zonder beschadiging aan de fairway, hij is in staat om hellingen van 20% te nemen en rond te rijden, hij is perfect bruikbaar op gras zelfs als het nat is, zodat hij je nooit, gedurende de 18 holes, in de steek laat!

Proefrit maken of meer informatie klik hier

Segway POLO

996900113d981c1abf1303c26f92b0abEen andere Segway Sport is Segway Polo,  vrij populair in diverse landen zoals: New Zealand, Amerika, Engeland, duitsland en vele andere landen. De wereld kampioenschappen worden al meer dan 10 jaar gehouden. Duitsland was winnaar van dit kampioenschap in 2015.

Op dit moment is er slecht één officieel team in Nederland, The Dutch Dukes te ’s-Hertogenbosch.  In Nederland is “Segway Polo Nederland”  het overkoepelend orgaan. Segway Polo is gereglementeerd via de ISPA (International Segway Polo Association). Informatie tref je aan op Wikipedia

Een Segway Polo team bestaat uit 5 spelers, het veld is 200 voet (61 meter) bij 128 voet (39 meter), en het doel is 8 voet (2,4 meter) breed en 5 voet (1,5 meter) hoog. Een wedstrijd bestaat uit vier keer 8 minuten kwartalen, in polo bekend als “chukkers.”

Specifieke maatwerk en toebehoren

Met de accessoires en de NinbotFlevoland maatwerk service, is de Segway Ninebot Elite aanpasbaar aan al uw wensen, beroepsmatig of in de toeristische sector. 

Contactacteer ons

politie 4
Politie & bewakingdiensten
straatmarketing300x300
Straat marketing
Ninebot Elite op de golfbaan leren
Evenemeten
Logistiek
♥ Logistiek
Ninebot Elite op de golfbaan in het bos
Recreatie & natuur
boot
 ♥ Yacht of zeilboot
Ninebot-Elite-golf
 ♥  op de golfbaan
zwart
Ninebot Elite voor al uw specifieke toepassingen