Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One in prijs verlaagd.

Spectaculaire prijsdaling van NINEBOTS

Ninebot Elite, Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One, spectaculair in prijs verlaagd.

Met een prijsverlaging van 25 tot 38 procent zet Ninebot in Nederland sterk in op een concurrerende positie in de markt.

Tweewielers Mini Pro en Elite

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot OneIn vergelijking met andere elektrische tweewielers komt de Ninebot Mini Pro met kwalitatief betere eigenschappen uitstekend naar voren. Nu met een bijzonder betaalbare prijs, en uitstekende eigenschappen voor iedereen verkrijgbaar.

De Ninebot Elite met handbesturing lijkt in eerste instantie een compleet ander vervoermiddel, maar met een aparte kniebesturing wordt dit apparaat een serieuze concurrent. De hand- en kniebesturing zijn onderling uitwisselbaar, dus de passende keuze kan per situatie gemaakt worden. Wisselen kost nog geen minuut tijd. Hiermee is de Ninebot Elite een multifunctioneel inzetbaar vervoermiddel.

Kniebesturing

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot OneMet de knie bestuurde elektrische tweewielers Mini Pro en Elite sta je stabiel op het bord en heb je je handen vrij. Sturen met de knieën lijkt moeilijk, maar is in zeer korte tijd te leren. Dit komt doordat op de elektrische tweewielers de natuurlijke bewegingen van het lichaam gevolgd worden. Dit komt door de intelligente besturingssystemen die in beide apparaten standaard van hoge kwaliteit zijn.

Eén wieler

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One Ninebot oneDe één wieler Ninebot One + is een intelligent en modieus persoonlijk vervoersysteem met interactieve functies, dat de berijder veel vrijheid en plezier zal opleveren.

Met jouw eigen exclusieve Ninebot One E+ onderscheidt je je van de menigte. Je geniet van de vrijheid en het plezier.

Je kan met de Ninedroid App via uw telefoon speciale lichteffecten creëren. Je kunt jouw Ninebot One E+ helemaal stylen zoals je het wilt!

Importeur Ninebots verlaagt prijzen

De importeur ‘Segway Ninebot Nederland en Segway Europe’ wil concurreren in het segment van de elektrische tweewielers, en heeft daarom de prijzen van alle Ninebots aanzienlijk verlaagd. Bij vergelijking van andere elektrische tweewielers in de markt, springen de Ninebots er altijd uit door de bijzondere kwalitatieve eigenschappen waarmee alle Ninebots en Segways uitgerust zijn.

RDW-goedkeuring

De robuuste en multifunctionele Ninebot Elite met hand- en kniebesturing (optioneel) heeft een RDW-goedkeuring en mag dus in beide uitvoeringen op de openbare weg gebruikt worden. Voor de kleinere variant Ninebot Mini Pro is de RDW-goedkeuring aangevraagd. Tegelijkertijd loopt er een overkoepelende Europese goedkeuringsaanvraag voor alle Ninebots waarmee de RDW-goedkeuring in alle gevallen gewaarborgd zal zijn.

Prijs – Kwaliteit

De prijs-kwaliteitverhouding van alle Ninebots is op alle fronten het beste product tegen een bijzonder scherpe prijs.

Welke van deze elektrische één- of tweewielers kies jij?

De handzame Ninebot Mini Pro, de multifunctionele Ninebot Elite of de leuke Ninebot One+?

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One