Met Ninebot – Segway touren

Met Ninebot – Segway touren voor jong en oud op het BuitenFestival in Almere – 21-22 mei.

Het één na laatste weekeinde van mei vond de eerste editie van het BuitenFestival plaats op het Buitenplein van DoeMere. Met een twintigtal gratis activiteiten!

Gratis Segway rijden!

Waaronder het proefrijden op een Segway of een Ninebot, voor groot en klein was er veel te doen op het BuitenFestival. Beide dagen was het enthousiasme bij de activiteiten groot. Bij de Segway – Ninebot tours heeft steeds een rij gestaan met mensen die graag eens een Segway wilden proberen.

Eerst instructie dan zelf Segway rijden!

Na eenMet Ninebot - Segway touren   gedegen instructie konden de meesten, voornamelijk kinderen, direct een aantal rondjes rijden. Sommigen waren er niet vanaf te branden en bleven komen.

Nadat ze waren afgestapt, schoven ze snel weer achteraan in de rij om weer een paar rondjes te kunnen rijden.

Met Ninebot – Segway touren?

Met Ninebot – Segway touren of instructie geven? Een Ninebot – Segway is een ideaal instrument om eens een tour door je eigen stad te rijden. Heb je zelf een Segway of Ninebot dan kan je in veel gevallen voor een paar euro met een stads- of natuurtour meegaan. Of als je de Segway zelf goed onder controle hebt als instructeur optreden. (Let op: niet met een Hoverboard)

Zelf een Ninebot-Segway tour organiseren voor een groep?

Met Ninebot - Segway touren Wil je zelf een tour organiseren dan kunnen wij die voor je uitvoeren. Uiteraard nadat het parcours door de instructeur is goedgekeurd. Met 6 tot 10 vrienden of familieleden die een betaalde tour willen rijden die jij zelf hebt uitgezet, mag jijzelf gratis meedoen. Let op: deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn.

Idee voor een groepsactiviteit?

Er is altijd wel een reden om iets leuks te organiseren. Vaak zit je je suf te piekeren wat het deze keer eens zal zijn.

Met een Segway tour heb je altijd succes! Plak er een lunch, diner of een andere activiteit aan vast en jullie dag kan niet meer stuk.

Meer weten?

Vraag meer informatie op www.ninebotflevoland.nl/contact/ wij helpen je graag een tour organiseren. Samen op de Segway is niet alleen leuk maar ook met bijvoorbeeld een gids zeer leerzaam .