Herroepingsrecht uitzondering

Herroepingsrecht uitzondering

Alle hier onderstaande producten, en/of combinaties hiervan, worden voorzien van een Vincode (RDW) en op naam gesteld. Deze worden door de tenaamstelling uitgezonderd van het herroepingsrecht/bedenktijd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wj raden altijd aan vrijblijvend een proefrit te komen maken. Bestellingen zonder eerst een proefrit gemaakt te hebben, worden vooralsnog niet in behandeling genomen. Wij nemen hierover contact met u op. U kunt hier een proefrit aanvragen.

Indien wij naar u toe komen voor een proefrit, betaalt u hiervoor € 100,00 plus een km-vergoeding van € 0,30 per km. Bij aanschaf van één van onderstaande producten brengen wij de betaalde € 100,00 voor de proefrit in mindering op de aanschafprijs.

Na aanschaf maken wij met u een afspraak voor de leveringsdatum. Hierbij hoort ook een instructierit van c.a. een uur. Dit kan bij onze vestiging. Of wij komen de machine bij u afleveren en maken bij u in de buurt de verplichte instructierit. Hiervoor brengen wij u reiskosten van € 0,30 per km in rekening.

Heeft u de instructierit goed doorlopen dan krijgt u een rijvaardigheidscertificaat uitgereikt.

Segway PT i2 SE Ninebot E-lite +
Segway PT x2 SE Ninebot Mini Pro
Segway PT Cross-Over Ninebot One E+
Segway PT Golf Genny 2.0L
Segway PT met zadel Genny Xroad
Segway PT met kniebesturing
Segway SE-3 Patroller