Herroepingsrecht-bedenktijd

Herroepingsrecht-bedenktijd

“Je heeft het herroepingsrecht-bedenktijd jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ‘Ninebot Segway Flevoland’  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@ninebotflevoland.nl en dient je onderstaand formulier volledig in te vullen en te versturen Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzonderingen maatwerk

Alle hier onder staande producten, en/of combinaties hiervan, worden voorzien van een Vincode (RDW) en op naam gesteld. Deze worden hierdoor uitgezonderd van het herroepingsrecht/bedenktijd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Segway PT i2 SE Ninebot E-lite +
Segway PT x2 SE Ninebot Mini Pro
Segway PT Cross-Over Ninebot One E+
Segway PT Golf Genny 2.0L
Segway PT met zadel Genny Xroad
Segway PT met kniebesturing
Segway SE-3 Patroller

Stuur jouw retourartikelen mits ongebruikt, onbeschadigd en in originele, onbeschadigde verpakking met een kopie van de pakbon naar:
Vul daarbij eerst onderstaand formulier ins. Alleen het volledig ingevulde formulier wordt in behandeling genomen.
Formulier:

Naam*

Straat*

Huisnummer*
toevoeging

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

E-mail*

Beschrijving van het product*

Pakbonnrummer

factuurnummer*

Bestelnummer*

Besteld op*

IBAN rekeningnummer*

Reden retour.