Familiefeest Bedrijfsfeest met zelf balancerende Ninebot, Segway en Oxboard

Binnenkort een Familiefeest, Bedrijfsfeest te vieren?

Maak er een speciale dag van. Een dag die jouw gasten zich lang blijven herinneren.

familiefeest bedrijfsfeestOm een familiefeest bedrijfsfeest te organiseren beschikken wij over zeven soorten zelf balancerende scooters, zoals de Ninebot E+, Oxboard, mini Pro, Go kart, Drift en een elektrische step die jouw gasten of bezoekers alle zeven mogen proberen.

 

Rij-eigenschappen verschillende voertuigen

Elk met zijn eigen rij-eigenschappen, die acht verschillende rij-ervaringen opleveren. Je gasten mogen er onder onze begeleiding er een stukje op rijden. Meestal op een afgebakend stukje weg, grasveld of gewoon op je erf. Dat kan ook ergens binnen zijn. Bijvoorbeeld een gymlokaal, buurthuis, of bij jouw in de schuur. Deze machines zijn 100% elektrisch, hierdoor is de uitstoot 0%.

Acht verschillende rij-ervaringen? Ja zeker, een van de zeven machines is binnen een paar seconden om te bouwen, tot een geheel ander type voertuig. Wat een geheel andere beleving tot gevolg heeft. Beleef het ultieme gevoel van, en het verschil tussen, hand-, knie-, en voetbesturing.

Zakelijke inzet van Ninebot en Oxboard

Ninebot vs Segway familiefeest bedrijfsfeestOok op je personeelsfeest is deze activiteit heel goed in te zetten. Net als  tijdens een receptie, netwerkbijeenkomst, teambuilding of tijdens een personeelsuitje, noem maar op.

Tijdens het netwerken blijf je gewoon in gesprek met je gesprekspartner. Verwonder je er over hoe anderen een rondje op een Ninebot, Oxboard en of op 5 andere elektrische machines rijden. Waarbij je de neiging krijgt het zelf ook te proberen en er ook eens op te stappen.

Iedereen die opstapt wordt geïnstrueerd en begeleid. Sommige mensen rijden direct zelf weg, anderen begeleiden we iets langer.

Wij komen met een:

  • Ninebot Elite
  • Ninebot Mini Pro
  • Drift W1 (elektrische rolschaatsen)
  • Ninebot one (eenwieler)
  • Ninebot elektrische step (Scooter)
  • Go Kart  (elektrische verstelbare kart)
  • Oxboard

De Ninebot Elite is snel om te bouwen tot het type Ninebot Mini Pro.

Wat heb je nodig om een bijzonder feest met deze elektrische voertuigen te realiseren?

Het enige wat nodig is, is ruimte. We moeten een parcours kunnen uitzetten. Hiervoor hebben we minimaal 502 meter nodig. Deze activiteit kan zowel binnen, als buiten plaatsvinden. Doordat deze machines 100% elektrisch zijn, is de uitstoot gereduceerd tot 0%.

De banden laten geen sporen achter op parket, laminaat of zeil. In sportzalen blijven de dure vloeren onaangetast. Hierdoor zijn de machines uitermate geschikt voor elk soort indoor evenement. Van sporthal tot magazijnruimte. Schuif je wat meubilair aan de kant, dan kan een kantine of kantoor al als geschikte ruimte dienen. Wil je een fabriekshal gebruiken? Niets staat je in de weg.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer?

Is dit nog niet genoeg? Wil je meer activiteiten dan kunnen wij er een tour aan vast plakken, met minimaal 6 Segways. Zo kan een deel van je gasten de alle typen uitproberen. Gelijktijdig kan een andere groep een tour maken van een half- tot bijna 3 uur.

Geïnteresseerd? Kijk dan vlug verder