Eenmalig kortingsactie op de Ninebot

Maak jij ook gebruik van de eenmalig kortingsactie op de Ninebot?

Deze actie geldt slecht tot 25 september .
Reageer snel want de 25e is het voor je het weet

Maak jij regelmatig foto’s voor je beroep of is dit je grote hobby?

Ik maak zelf niet veel foto’s. Meestal komt dat doordat ik het gewoon vergeet. Als ik wel eens op een beurs sta dan neem ik mijn fototoestel wel mee en zelfs mijn Iphone. Hiermee kun je mooie en hoogwaardige foto’s maken en filmen. Als ik dan na de beurs huiswaarts ga, dan schiet het mij weer te binnen. Ik ben iets vergeten te doen. Ik ben vergeten om foto’s te maken en te filmen. Ja zo krijg ik natuurlijk nooit iets in mijn YouTube-kanaal.

Maar af en toe kom ik een geweldig filmpje tegen. Dit gebeurde mij deze week ook. Dit filmpje wil ik je niet onthouden. Dit is zo geweldig gemaakt. (Tenminste dat vind ik als amateurfilmer.) Daarom stuur ik je dit mee bij deze mailing, dan kun je zelf het resultaat zien.

Rijdend filmen

Deze film is gemaakt door middel van een rijdende Ninebot, en wel een Ninebot Mini Pro. Wat mij hierbij opvalt is de natuurlijke beweging van de beelden. Natuurlijk is de opmaak subliem. Maar het filmen op locatie krijgt op deze manier geweldige effecten. Deze effecten krijg je alleen goed door gebruik te maken van een Ninebot Segway. Vooral met de Ninebot met kniebesturing waardoor je jouw handen vrijhoudt om de camera vast te houden en te bedienen.

Mag je niet overal met de fiets en auto komen

Met lopend filmen is het moeilijk de camera stil te houden, laat staan als je op de fiets zit, dan heb je andere dingen te doen dan filmen. Met de auto zou kunnen, maar dan heb je last van de ramen en de stijlen als je de camera al rijdend op een object gericht wil houden. Bovendien kan en mag je niet overal met de fiets en auto komen.
De Ninebot komt bijna overal, zoals fiets- en voetpaden, over grasvelden en bijna alle onverharde (bos) paden. Geef je film een boost. Er zijn talloze effecten te bedenken om al rijdend te filmen.

Bedrijfsmatige investeren

De investering op een Ninebot Elite is momenteel niet zo fors meer. Vooral bij een bedrijfsmatige investering valt voordeel te halen. Met de Ninebot Elite met kniebesturing mag je gewoon over de openbare weg. Met de huidige belastingregelingen kan je tot 50% terug krijgen, met wel 3 verschillende regelingen en met de btw-teruggave. Hiermee komt de Ninebot Elite op minder dan € 1.500,-. De Ninebot mini Pro valt met de prijs van € 799,- buiten alle subsidie- en belastingregelingen.

Actie voordeel

Tot 25 september, krijg je alleen bij deze mailing korting wat de Ninebot nog voordeliger maakt. De korting op de Ninebot elite is € 120,-. Op de Ninebot Mini Pro is de korting € 30,-. Voer de kortingscode in tijdens de transactie. Wees er snel bij. Deze actie duur slechts tot 25 september 2016. ga dus snel naar om dit voordeel te halen.
Daarnaast krijg je één bagagedrager t.w.v. € 87,50,-* + een WA verzekering tot 1 mei 2017 t.w.v. € 26,-* (*alleen bij de Ninebot Elite)

Totaal € 233,-  korting op de Ninebot Elite.
Reageer snel. Dit is een eenmalige actie.

button-22

button

Deze actiecode is alleen bij www.ninebotflevoland.nl in de webshop te gebruiken.