Certificering na training

CERTIFICERING
Ninebot Flevoland geeft training en instructie op persoonlijk en zakelijk gebied.

Leren rijden op een parallelle tweewieler, b.v. de Segway PT of Ninebot by Segway Elite + lijkt makkelijker dan het is. Voorkom letsel door veilig te leren rijden. Begin niet door er zomaar ‘stoer’ op te stappen.
De vele Youtube  filmpjes waarbij lijkt dat iedereen op een Segway komt te vallen, liegen er niet om. Deze filmpjes bewijzen dat er een gedegen training door gecertificeerde  trainers nodig blijkt te zijn.

Wij verzorgen  trainingen

U heeft een Segway PT of Ninebot of soortgelijk aparaat aangeschaft voor eigen gebruik, of om in te zetten binnen uw bedrijf?
Wij verzorgen een uitstekende training om u, en/of uw personeel, zo veilig en functioneel mogelijk gebruik te laten maken van deze bijzondere manier van vervoer.

Er komt meer bij kijken

Ninebot Flevoland instrueren valide, mindervalide en professionele gebruikers. Door ons word de Certificering uitgegeven na een proeve van bekwaamheid op het gebied van basiskennis. De training kan op locatie worden gegeven, of bij Ninebot Flevoland. Prijzen, afhankelijk van deelnemers en locatie, op aanvraag.
Deze training gaat verder dan alleen instructie tijdens een tour of rondrit. bij een tour blijft u altijd onder begeleiding rijden. Gaat u zelfstandig de weg op, dan komt er meer bij kijken.

Geeft u een vertrouwd gevoel

Veiligheid staat dan ook in een hoog vaandel. Vaardigheid en behendigheid maar ook zaken die u beslist moet weten, geven deze training een meerwaarde aan uw machine. Zodat deze u een vertrouwd gevoel geeft.

Voorkom ellende

Vooral bij mindervalide en profesioneel- maar ook bij particuliergebruik is het van belang dat u van gecertificeerde instructeurs les krijgt. U wilt geen ongelukken, dat kost veel elende, tijd en geld. Daarom is het van essentieel belang dat u weet waar het over gaat. Van een les gevende instructeur krijgt u dit  te horen, en past u in de practijktijk toe wat u tijdens het rijden op een Segway, Ninebot tegen kunt komen.

Alles moet geleerd worden

U moet leren met een Segway, Ninebot om te gaan. Lopen,  fietsen,  autorijden en paardrijden. Alles moet geleerd worden. Al is het maar om te voorkomen dat uw machine in de kast beland omdat het toch niet zo gaat als u verwacht.

Geen 2e hands

Hoe vaak kom je advertenties tegen van Ninebots die bjijna geen kilometers hebben gemaakt. Meestal zijn die niets meer waard omdat de batterij te lang zonder opladen is bijven liggen. Als deze te lang leeg blijven dan kunnen ze niet meer worden geladen. Na een maand leeg staan kan al een kwart van het vermogen vedwenen zijn. Een nieuwe batterij kost al gauw meer dan een derde van een nieuwe machine. In ieder geval meer dan € 1.100,00.

Wij maken graag een offerte voor u.