nu een Ninebot bij Segway Elite

Waarom zou ik nu (g)een Ninebot kopen?

Ninebot bij Segway Elite

Een ‘Ninebot bij Segway Elite +’ kopen doe je in een handomdraai. Even naar een webshop, het product aanklikken, betalen. Dan een paar dagen wachten totdat mijnheer de pakketbezorger komt aanbellen om de ‘Ninebot bij Segway Elite +’ af te leveren.
Gefeliciteerd met de aanschaf van deze prachtige machine!

Zo simpel is hetNinebot bij Segway Elite 

Jazeker, zo simpel is het. En dan?
Lees verder

Zelf balancerende rolschaatsen

P E R S B E R I C H T 18-8-18

Zelf balancerende rolschaatsen komen eraan

LELYSTAD – Het is nog heel even wachten, maar dan zijn ze ook in Nederland – via Jaco Langeveld in Lelystad – gewoon te koop: de Drift W1 e-Skates van Segway. Hippe zelf balancerende rolschaatsen die jou elektrisch voortbewegen.

Zelf balancerende rolschaatsenDeze nieuwste gadget van Segway wordt op 30 augustus, tijdens de IFA 2018 in Berlijn, voor het eerst op het Europese continent gepresenteerd. De elektrische zelf balancerende rolschaatsen kregen de naam ‘Segway Drift W1 e-Skates’ mee. Enige weken na deze beurs zullen deze skates ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Het is dus nog heel even wachten voordat je deze bijzonder rolschaatsen in het straatbeeld zult zien verschijnen. Lees verder

gehandicapte vervoermiddel

Hier even een berichtje over het gehandicapte vervoermiddel en de laatste ontwikkelingen.

gehandicapte vervoermiddel Sick
Komende maandag heb ik een onderhoud met vertegenwoordigers van de gemeente Heerenveen over de Ninebot als gehandicapte vervoermiddel, tevens geef ik dan een demonstratie en uitleg over het voertuig.

dagelijks

Bijna dagelijks maak ik gebruik van de Ninebot en dat is de Hermandad ook opgevallen ben dus aangehouden en uitvoerig gecontroleerd. Men heeft mij later gebeld en uiteraard verklaard toegelaten te zijn.

dingetje gemaakt

De afstand bediening geeft nog wat hoofdbrekers zoals: Als ik hem op het elektronische slot zet gaat hij daar naar ongeveer
40 min. af en schakelt alles uit.gehandicapte vervoermiddel
De lamp en de bel op het stuur vond ik niet handig en heb daarom een dingetje gemaakt waar ook het verzekeringsplaatje eenplek heeft, Verder erg tevreden over de Ninebot, als enig puntje zou ik kunnen zeggen dat er erg weinig vering in zit, op klinker wegen vallen
de vullingen uit je kiezen. Misschien moet ik de banden spanning iets verlagen.

Groet Dick.

Ninebot review

Een Ninebot review van Dick de Vries uit Heerenveen.

Kort geleden heeft Jaco Langeveld van Ninebotflevoland.nl  mijn Ninebot e+ afgeleverd met een lesje hoe je er mee om moet gaan.

leuk en nuttig

Dat was leuk en nuttig. Ninebot reviewLeuk omdat het voor mij alweer enkele maanden geleden was om zelfstandig het winkelcentrum te bereiken en nuttig omdat je toch enige training nodig hebt om de hindernissen en obstakels op correcte wijze te pareren.

 

 

volledig gemonteerd

Jaco had de Ninebot al volledig gemonteerd met als extra een koplamp, bel en bidonhouder. De cargohouders zitten er als extra op om nog eens iets op te kunnen vervoeren en het is makkelijker om de Ninebot in de kofferbak te tillen.

betrokkenheid

Ninebot Bagagedrager De service en betrokkenheid van Jaco is groot, hij heeft me vertrouwd gemaakt met de app die vele mogelijkheden biedt om allerlei instellingen te wijzigen.
Laat het mooie weer maar komen, de accu is vol, ik ben er klaar voor!

Oxboard versus Ninebot Mini pro

Oxboard versus Ninebot Mini pro

Oxboard versus Ninebot Mini pro! Er zijn grote verschillen tussen beide zelfbalancerende apparaten.

Als je het Oxboard vergelijkt met de  Ninebot Mini pro, zie je direct dat het Oxboard kleiner is dan zijn concurrent. Sturen op het Oxboard doe je met je voeten, terwijl je bij de Ninebot Mini Pro met de knieën en het verleggen van je gewicht stuurt.
Op het Oxboard is een het goed bewaren van je evenwicht belangrijk, omdat er geen stuur is om je aan vast te houden, zoals een hand- of kniestuur op de Ninebot Elite en Mini Pro.

De bedrijven achter het Oxboard en de  Ninebot Mini pro apparaten zijn bezig een RDW-goedkeuring te verkrijgen. Tot die tijd mogen beide apparaten niet op de openbare weg gebruikt worden.

Geschikt voor kinderen

Lees verder

Oxboard rood

Waarom een Hoverboard kopen?

De afbeelding hierboven is een OXBOARD. Deze komt als een van de beste in diverse testen naar voren.

Artikel onderwerpen

Waarom een Hoverboard kopen? Of hoe ze dan ook heten..

Lees verder

Eenmalig kortingsactie op de Ninebot

Maak jij ook gebruik van de eenmalig kortingsactie op de Ninebot?

Deze actie geldt slecht tot 25 september .
Reageer snel want de 25e is het voor je het weet

Maak jij regelmatig foto’s voor je beroep of is dit je grote hobby?

Ik maak zelf niet veel foto’s. Meestal komt dat doordat ik het gewoon vergeet. Als ik wel eens op een beurs sta dan neem ik mijn fototoestel wel mee en zelfs mijn Iphone. Hiermee kun je mooie en hoogwaardige foto’s maken en filmen. Als ik dan na de beurs huiswaarts ga, dan schiet het mij weer te binnen. Ik ben iets vergeten te doen. Ik ben vergeten om foto’s te maken en te filmen. Ja zo krijg ik natuurlijk nooit iets in mijn YouTube-kanaal.

Lees verder

Waarom zou ik een Ninebot kopen

Waarom zou ik een Ninebot kopen? Als je jezelf deze vraag stelt dan heb je er ongetwijfeld al eens over nagedacht.

Anders was je niet ingeschreven op onze nieuwsbrief of was je überhaupt nooit op onze website gekomen. Er kunnen verschillende redenen voor zijn om een zelf balancerend transport systeem te kopen. Daar gaan we in dit artikel: Waarom zou ik een Ninebot kopen, op in. In het artikel Beroepsmatig een Ninebot of Segway kopen lees je meer over de toepassing en redenen waarom een Ninebot of Segway bij kan dragen aan je bedrijf.

Er zijn over het algemeen twee redenen om voor de aanschaf van een Ninebot Segway te kiezen.

  1. Je koopt er één omdat je het leuk vindt voor de fun of hobby
  2. Je koopt er één bedrijfsmatig ter ondersteuning van je werkzaamheden

Lees verder

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One in prijs verlaagd.

Spectaculaire prijsdaling van NINEBOTS

Ninebot Elite, Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot One, spectaculair in prijs verlaagd.

Met een prijsverlaging van 25 tot 38 procent zet Ninebot in Nederland sterk in op een concurrerende positie in de markt.

Tweewielers Mini Pro en Elite

Ninebot Elite Ninebot Mini Pro en één wieler Ninebot OneIn vergelijking met andere elektrische tweewielers komt de Ninebot Mini Pro met kwalitatief betere eigenschappen uitstekend naar voren. Nu met een bijzonder betaalbare prijs, en uitstekende eigenschappen voor iedereen verkrijgbaar. Lees verder