beroepsmatig ninebot segway kopen

Beroepsmatig een Ninebot Segway kopen

Beroepsmatig een Ninebot of Segway kopen kan voordelig zijn.

Voorheen was er de Segway, door zijn alleenheerschappij een machine met een hoge prijs. Sinds de Ninebot op de markt is, kan je nu een keuze maken. Hoewel de keuzevrijheid zich beperkt tot de namen van de machines. Het monopolie is nu weer in één hand. Nu is het niet Segway die het voor het zeggen heeft, maar Ninebot dat in de late zomer van 2015 het hele hebben en houwen van Segway overgenomen heeft.

De merken blijven vooralsnog naast elkaar bestaan

Beroepsmatig Ninebot Segway kopenOndanks dat Ninebot meer dan de helft goedkoper is, de techniek verder doorontwikkeld en voor de helft lichter en dus handzamer dan de Segway is, blijven de merken naast elkaar bestaan. Alleen op zeer zwaar terrein zal Segway van de Ninebot kunnen winnen omdat er banden met een grover profiel op gemonteerd kunnen worden.

button-7

Bepaalde werkzaamheden

De Ninebot maar ook de Segway kunnen ingezet worden voor bepaalde werkzaamheden waar de mens veel loopwerk heeft. Doordat de berijder sneller gaat en deze snelheid langer kan volhouden dan de gemiddelde voetganger zijn de Segway en Ninebot uitermate geschikt voor politiebewaking en douane.

Nieuwe kniebesturing

Beroepsmatig Ninebot Segway kopenOok voor magazijnwerk zijn ze bijzonder in trek omdat de werknemer niet zoveel meer hoeft te lopen waardoor er meer en gekwalificeerd werk gedaan kan worden. Hierdoor is bijvoorbeeld de Ninebot op zeer korte termijn terugverdiend. Met de nieuwe kniebesturing heeft de medewerker zijn handen vrij voor allerlei andere zaken.

Ninebot Segway op het boerenbedrijf ingezet

beroepsmatig ninebot segway kopenDe Segway is zelfs gezien in de stallen van een veeboer waarbij hij veel loopwerk en -tijd bespaard door met de Segway het vee te voederen, controleren en op te halen. Zelf ben ik, op mijn Ninebot, bij een veeboer de koeien eens achter uit het land wezen halen voor het melken. En reken maar dat het zware terrein voor de Ninebot geen problemen gaf.

Toeristensector

beroepsmatig ninebot segway kopenWaarom zou je beroepsmatig een Ninebot of Segway kopen? In de toeristensector worden de Segway en de Ninebot veel gebruikt. Dit gebruik neemt hand over hand toe. Te denken valt aan tours met bijvoorbeeld 10 Segways over een bepaald af te leggen tracé langs bezienswaardigheden. Of zomaar door de natuur zonder enige vorm van uitstoot of geluidsoverlast.

Workshops rijden met een Ninebot of Segway

Ook de workshop is een gewild evenement wat zo uitgebreid kan worden zoals men zelf kan bedenken (the sky is the limit)

MIA /VAMIL regeling helpt mee aan beperking van de kosten

MIA\VAMILBovendien kan er op de Segway zowel als op de Ninebot een subsidie verkregen worden. Dit is de MIA/VAMIL regeling. Waardoor de afschrijving van deze machines nog sneller gaat en er zo een mooi verdienmodel ontstaat.

Heb je vragen omtrent de Ninebot of Segway of over het artikel zelf, dan vernemen wij dat graag.

button-7

Wil je meer weten over de Ninebot Segway? Schrijf je  dan in op onze nieuwsbrief

Geen bedrijf maar toch interesse? Kijk bij onze producten om een Ninebot aan te schaffen: Elite, Mini Pro of de Ninebot One of lees eerst het artikel over Ninebot Segway voor fun en hobby.