Gratis parkeren

Ben je het zat om telkens parkeergeld te moeten betalen om even een boodschapje of wat ook te doen, ga Gratis parkeren

Of iemand in het ziekenhuis te bezoeken?  Na het parkeren met de trein verder reizen? Of om welke reden dan ook? Hoeveel moet je maandelijks betalen aan parkeergelden?

Parkeergeld is verleden tijd.

Nooit meer eenGratis parkeren in-auto cent betalen aan parkeren in welke stad of een gebied waar een parkeerbeleid geldt. Gratis parkeren een paar km verder van het centrum en toch  binnen een paar minuten waar je wezen moet.
Meestal is het vanuit een parkeergarage minimaal 5 minuten lopen om bij de winkels te komen, dezelfde tijd heb je nodig als je verderop je auto neerzet waar het niets kost.
Met de Ninebot E in je auto ben je binnen afzienbare tijd op de plek waar je wezen moet. Vanaf € 75,00 per maand kan je overal komen waar je wil. Dat is minder dan € 2,00 euro per dag bij een 5-daagse werk week.
Bovendien is de Ninebot overal te gebruiken. Waar jij ook heen gaat. Neem de Ninebot mee.

Gratis parkeerplaats adressen in Almere

Met de Ninebot ongeveer 6 minuten rijden naar Almere centrum
P+R Almere Parkwijk
Haagbeukweg 141
1318 MA Almere

P+R Parkwijk heeft 265 parkeerplaatsen en is bereikbaar via de Veluwedreef – Parkwijklaan – Haagbeukweg of via de Vrijheidsdreef – Radio Oranjelaan. Deze PR parkeerplaats ligt vlakbij station Almere Parkwijk.

Gratis parkeren P+RAlmere Muziekwijk
Michael Jacksonplein
1323 PZ Almere

P+R-terrein Almere Muziekwijk heeft 345 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van treinstation Muziekwijk. Het P+R-terrein Muziekwijk ligt niet in de nabijheid van grote wegen.

P+R Almere ’t Oor
Transferium Almere ’t Oor | P&R Oorweg
1324 Almere

Almere ’t Oor is een transferium in Almere. U kunt hier gratis parkeren. P+R-terrein ’t Oor heeft 100 parkeerplaatsen. Via afslag 4 (Almere Haven) van de A6 is het parkeerterrein ’t Oor gemakkelijk bereikbaar. Het parkeerterrein ligt naast het busstation en dicht aan het Weerwater waar je mooie tochten langs het water kan maken.

Gratis parkeren P+RAlmere Oostvaarders 
Oostvaardersstraat
1335 JN Almere

Transferium Almere Oostvaarders is een P+R terrein in Almere vlakbij Station Almere Oostvaarders. Op dit parkeerterrein is vaak nog wel een vrij parkeerplekje te vinden.
P+R terrein Oostvaarders heeft 150 parkeerplaatsen en ligt aan de noordkant van station Oostvaarders. De parkeerplaats is vanaf de A6 te bereiken via afslag 8 (Almere Buiten Oost via de Buitenring) en 7 (Almere Buiten via de Spectrumdreef).