Accessoires

Pas het uiterlijk en de kleuren van de Segway Ninebot Elite aan!

Ninebot-Elite-accessoires animation

Om het meeste uit je Segway Ninebot Elite te halen, kun je een groot aantal cosmetische accessoires toevoegen en specifieke aanpassingen aanbrengen zoals een
bel van geborsteld aluminium, 
LED Lamp,  mobiele telefoonhouderflessenhouder, stuurtas.

Exclusief, Ninebot Flevoland bied je een volledig aangepaste Segway Ninebot Elite: kleuren, logo en ook de wielen en carrosserie kunnen  op de Segway Ninebot Elite gewijzigd worden zodat die past bij je beroep, ambacht of activiteit.

Onze service levert maatwerk en tuned je Segway Ninebot Elite, voor zover dit mogelijk is.

Een verwisselbaar stuur voor handsfree controle

Gemakkelijk verwijderbaar stuur: Het stuur van de Segway Ninebot Elite kan worden vervangen door een  ergonomisch stuur dat geschikt is voor handsfree gebruik controle met de knieën. Jouw Ninebot Elite word het perfecte voertuig voor het maken van foto’s en video opnames. Even gemakkelijk te besturen als met het hoge stuur, de Segway Ninebot Elite volgt altijd je bewegingen, dus ook de  bewegingen van je knieën.

Zeer praktische accessoires voor je Segway Ninebot Elite 

Om het meeste uit je Ninebot Elite te halen, kan je heel veel cosmetische accessoires en specifieke aanpassingen aan je  Ninebot Elite toevoegen.

Bel geborsteld aluminium: de Segway Ninebot Elite is volkomen stil en kondigt je aanwezigheid met de bel perfect aan.

LED Lamp: regelbare en instelbare LED-lamp 850 lm (gelijk aan 60 Watt) gekoppeld aan de  lithium batterij  via een USB-aansluiting waarmee je ook al je andere apparaten kunt opladen!

Mobiele telefoonstandaard  in geborsteld aluminium: compatibel met elke telefoon tussen de 3 en 5 inch. Ideaal om de speciale dashboard applicatie te gebruiken!

Stuurtas: handig en afneembaar om overal met je mee te nemen, deze draagtas heeft een inhoud van 10 liter en is geschikt voor ’n laptop van 15 inch.

 Flessenhouder: in geborsteld aluminium, makkelijk om tijdens het rijden  je drankje te drinken.

De Ninebot Cargo (Cargo Frame) is geschikt voor Ninebot E, met een individuele uitrusting en bevestigingen syteem. Daardoor is dit de basis voor het multifunctioneel gebruik van Ninebots. De beugels zijn gemaakt van 4 mm vliegtuig kwaliteit 50 83 aluminium plaat.